Vivix Pilihan Hatiku



Vivix pilihan hatiku. Wah dah cam puitis pulak kan. Hihi…iyerlah dah jatuh cinta tahap angau dah ini.

Al-maklum sapa tak suka kan kalo amik sesuatu dan dapat bonus berganda kan.Haaa…apa yang berganda tue kan?

Cenggini vivix ini asalnya amik untuk masalah kesihatan slip disc jer. Tapi cam dapat selesaikan masalah lain jugak cam masalah allergic,sembelit dan kulit pun makin berseri-seri. Hahaha,itu aku tak claim sendiri tau kekawan yang cakap gitu.

Berbaloi investment aku kan. Kalo aku makan ubat berderet-deret ubat nak kena makan betul dok? Pastue makan ubat tak sedap pulak tue, vivix sedap ooo. Yang paling best boleh dapat awet muda jugak. Best ke best kan? Cer bayang umur dah 50 tahun nanti tapi nampak 30an jer. Wallah best nya…dah terbayang-bayang dah ini.

Oklah jejom kita reramai sihat bersama Vivix yok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *