Vitamin Shaklee : Supplement Wajib Ada Masa Travel

Hari ini nak citer vitamin Shaklee: supplement wajib ada masa travel.Aku ini kan ker suka berjalan dan travel…hihi..jadinya memang wajib amik vitamin bagi tenaga extra.

Tapi vitamin yang aku tak leh tinggalkan semestinya lah ostematrix. Aku memang tak leh tinggal amik Ostematrix ini. Al-maklum aku nie bukan jenis yang suka minum susu jadi memang aku perlukan sangat kalsium dari ostematrix ini.

Bila amik Ostematrix sebelum tidur setiap hari bila bangun pagi tak ada ler sakit badan kan. Baru ler best nak gi jejalan kan. Alhamdulillah sejak konsisten amik Ostematrix ini memang badan rasa sedap jer bila bangun pepagi.

Balik kampung pun memang ostematrix confirm masuk dalam beg dulu. Hihi…bila Sampai kampung, sesapa yang citer sakit badan aku mesti syorkan diorang amik Ostematrix ini. Hihi…

Oklah selamat berhujung minggu korang semua. Selamat cuti sekolah.😊

Note : kalsium penting tau korang kalo tak amik nanti leh kena osteoporosis. Owh tidakkkk…sakit oooo

Osteoporosis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *