Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya

Assalammualaikum,  hari ini Iza nak share Vitamin Shaklee Kegemaran Anak Saya. Haa, jangan ingat mamanya jer yang suka amik vitamin ini tau. Hihi…anakku pun suka jugak.

Ada aritue conversation dengan anakku Hariz.Masa tue ada 2 botol vitamin,  dia dok pegang dan goncang-goncang. Pastue aku tanya,  tue apa?  Hariz jawab.” Ini bat mama”. (masa tue dia pegang botol ostematrix.  Dia cakap ini ubat mama. ) Pastue dia pegang satu lagi botol dan cakap.  “Ini bat abang”. (masa tue dia pegang botol omegaguard. Dia cakap ini ubat abang.)

Hahaha…comel sangat tau si Hariz ini kalo bercakap. Jadinya omegaguard tue memang vitamin shaklee kegemaran anak-anakku. Si Hariz kalo makan omegaguard tue dia kunyah macam gula-gula jer.

Alhamdulillah sejak amalkan omegaguard ini memang anak-anak susah nak kena demam dan selesema. Kalo kena selesema pun tak payah nak kena amik ubat selesema. Cepat sembuh dari demam dan selesema. Mama suka sangat tau.Senang takyah nak berulang ke hospital cam dedulu.  Best ker best korang kan?

Lagi satu yang aku perasan, otak anak-anak pun cergas dan pintar.  Al-maklum omegaguard ini tinggi DHA dan EPA untuk perkembangan otak mereka. Kalo bersembang dengan si Alisha pulak dah macam orang besar banyak jer idea dia. Sampai kadang-kadang mama dia nie terkedu dengan kata-kata dia.

Oklah ada sesapa nak anak sihat dan cergas elok sangat amik omegaguar ini tau.

Note: kalo mama-mama yang nak kurus elok jugak amik omegaguard nie. Bantu pecahkan lemak-lemak degil dalam badan.Hihi…anak dapat manfaat,  mama pun dapat manfaat. Best ker best?

Vitamin Shaklee kegemaran anak saya



 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *