Trip Free Shaklee

Hari ini nak citer tentang Trip Free Shaklee sponsor tau buat performer yang dapat mencapai target tertentu. Kali ini diorang bawak delegation pergi Langkawi.

Serius 5 star nya trip tau. Semuanya fully sponsor. Siap dapat duit poket untuk beli belah lagi ok.Best ker best korang kan?

Semuanya untuk mengiktirafkan dan memberi penghargaan kepada distributor yang cemerlang dan telah berusaha keras untuk menyebarkan kebaikan produk Shaklee kepada yang lain.

Semoga aku dapat join the next trip. Best tue free trip…hihi..

Note : lena kumpul point…cukup jer dapat ler tiket untuk join.

photogrid_1479724993593

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *