Tenaga Tambahan dengan Shaklee untuk persiapan raya

Korang tau citer masa raya aritue, banyak tenaga tambahan yang aku perlukan. Alhamdulillah syukur Allah bagi kekuatan dan tenaga untuk beribadah padaNya. Amin.

Di samping itu aku juga perlukan tenaga tambahan untuk menyiapkan persiapan raya. Iyer korang nak pi beli baju raya anak-anak. Beli belah raya semua perlu tenaga tambahan al-maklum dengan keadaan memboyot gini.

Alhamdulillah masa beli baju beli baju raya anak-anak aritue mampu kekal bertenaga juga. Kalo tidak mau jugak aku sempot wei pegi shopping mall yang besor tue. Dengan nak control anak-anak yang kecik dengan membawa badan yang besar, dengan melawan arus orang yang ramai semua itu perlukan tenaga tambahan.

Mujur dengan set kehamilan Shaklee aku dapat kekal bertenaga walaupun berpuasa dalam keadaan hamil gini. Syukur sangat-sangat. Kandungan dah nak masuk 7 bulan tapi badan Alhamdulillah masih bertenaga untuk berpuasa dan menyiapkan persiapan raya ini. Terima kasih Allah so much for this.

Note : aku amik set basic kehamilan jer pun…Vitalea, B-complex, vitamin C dan Ostematrix. Haa…ESP pun ada jugak. Well jejom kekal bertenaga lagi beberapa hari jer nak marathon meningkatkan amalan kita ini.🙂 Amin.

persiapan raya
persiapan raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *