Target 2017 Yang Saya Mesti Capai 1 Tahun Dari Hari Ini

Target 2017 Yang Saya Mesti Capai 1 Tahun Dari Hari Ini.Topic menarik since tirai tahun 2016 dah semakin Sampai ke penghujungnya. Aku juga masih berfikiran apa agaknya yang aku nak capai kan…ermm…ok mari kita pecahkan ke beberapa kategori:

1) Personal Improvement

– semoga dapat mulakan exercise secara konsisten setiap hari. Hihi…kena mulakan balik jadi personal trainer untuk diri sendiri ini. Badan dah cam batu nie…hihi…

– semoga dapat baca buku setiap hari dan timba banyak ilmu- ilmu yang banyak kat luar sana.Banyak benar benda masih kena explore. Especially pasal agama, parenting ini anak kan dah naik umurnya camner nak handle diorang semua tue kena belajar.

-semoga terus memberi kasih sayang dan menikmati hidup dalam penuh kesedaran.

2) Bisnes Improvement

– Moga capai bonus 5 angka dengan penuh kejayaan.

– Moga dapat bantu lebih ramai partners dalam bisnes Shaklee ku ini Jana income dan dapat kesihatan yang baik.

-Moga dapat leaders yang aktif di setiap negeri di Malaysia ini.Amin.

-Moga dapat istiqamah menyebarkan kasih sayang melalui perniagaan ini.

3) Life Improvement

– Dapat pegi umrah tahun 2017 dengan suami, anak-anak, Mak dan seluruh keluargaku.

-Dapat income yang stabil setiap bulan.

-Dapat buat simpanan secara konsisten setiap bulan.

-Dapat attend class agama,bisnes dan class memasak dan baking dan menjahit. Wah…tetiba rasa bestnya😍hihihi…

Oklah itu sebahagian target. Ada banyak kang jenuh laks panjang berjela entry ini.Hihi…😍

Note : tahun ini target nak tambah anak dah berjaya…Amin😍 Thank you Allah.Hihi…dapatlah baby Afiqah.

Target 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *