Set Kecantikkan Shaklee

Alhamdulillah syukur hari ini nak share tentang set kecantikkan Shaklee.Haaa, bila cerita tentang cantik ini sinonim dengan orang perempuan la kan.Hihi…

Set kecantikkan shaklee terdiri daripada Energizing Soy Protein(ESP), Vitamin C, Vitamin E, Collagen dan Vivix.Ini set kecantikkan yang premium lagi meletop tau.Sesiapa yang ambil set ini insyallah kulit cantik, tegang dan awet muda gitu tau.

ESP – Ini berfungsi untuk menghasilkan sel-sel yang cantik dalam tubuh. Iyalah ianya membekalkan protein yang tinggi dan tidak berkolestrol pulak tue. Serius best struktur kulit jadi makin cerah dan cantik.

Vitamin C – Ini berfungsi untuk mencantikkan kulit dengan membekalkan vitamin C yang sangat tinggi buat kulit. Tak perlu nak cucuk vitamin C, amik vitamin C pun dah meletop tau.

Vitamin E – Ini berfungsi untuk menghilangkan parut-parut di kulit. Membantu melembapkan kulit agar sentiasa moist gitu. Mengatasi masalah kulit kerinh dengan sempurna.

Collagen – menganjalkan kulit agar tegang dan berseri-seri. Membantu menambahkan kandungan kolagen dalam tubuh kerana semakin berusia kita penghasilan kolagen dalam tubuh makin berkurangan.

Vivix – ini rahsia awet muda yang sangat meletop tau. Penjagaan kulit yang kekal cantik, muda dan anjal memang wajib amik vivix ini. Ianya memperbaiki sel rosak dalam tubuh. Jadi bila sel-sel sihat, sudah semestinya kulit pun cantik kan😍

Kesimpulannya, untuk yang very concern about kecantikkan memang ini pilihan yang terbaik untuk you all tau. Memang tak menyesal amik set ini tau. Korang nampak muda remaja gitu. Ahaks😍

Set kecantikkan shaklee

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *