Set Bersalin Shaklee Ialah Set Berpantang Terbaik


Set Bersalin Shaklee ialah set berpantang terbaik. Ini topik yang Iza nak share hari ini. Alhamdulillah inilah set bersalin yang Iza sendiri ambil dari bersalinkan anak kedua sampai anak ketiga.

Memang resultnya sangat best untuk diri Iza dan juga untuk baby Iza. Memang asal mula-mula ambil produk Shaklee ini pun ambil set bersalinnyalah. Masa anak pertama, masalah lepas bersalin macam sembelit, badan lesu, baby kembung, stress ala-ala nak meroyan jugak (sebab memang sensitif sangat suka marah-marah dan naik angin), badan letih sebab tak dapat tidur lena malam hari kan baby meragam dan sakit belakang sangat tau.

Alhamdulillah semua masalah tersebut sudah tinggal sejarah selepas ambil set bersalin Shaklee. Bersalin anak ketiga ini lagi best sebab memang ambil set mengandung shaklee masa mengandung dan lepas bersalin ambil set bersalin super premium Shaklee.

Bayangkan mana sangka lepas hari ketiga bersalin dah start meniaga dan uruskan orders. Hahaha. Serius badan bertenaga. Al-maklum memang perlu sangat tenaga extra tau sebab 2 minggu jer suami jaga lepas tue pantang sendiri jer. Berpantang dengan 2 orang anak kecil dan seorang baby memang kena bertenaga dan berfikiran positif selalu.

Alhamdulillah simptom meroyan pun tak ada. Otak tenang dan baby memang tak kembung tidur lena jer di malam hari. Susu badan pulak meriah dan baby tidur lena perut sentiasa kenyang. Itu memang best sangat korang.

Sebab itulah Iza selalu cakap dengan kawan-kawan. Baby yang cukup nutrisi, tak banyak meragam tau. Sebab Iza dah merasai kelainannya tau. Banyak manfaat untuk ibu dan juga bayinya.

Antara produk yang Iza ambil dalam set bersalin Shaklee yang super best ini ialah ESP, B-complex, vitamin C, vitalea, ostematrix, Alfafa, omegaguard, lecithin dan tambah vivix dan collagen jugak. Ahaks super premium setnya. Luka bersalin cepat baik amik vivix ini tau. Serius best😍

Set berpantang Shaklee ialah set berpantang terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *