Selamat ker tak produk nie?

Ada orang tanya selamat ker nak amik produk Shaklee ini? Aku jawab sudah semestinya selamat dan aku sangat yakin ianya selamat sangat.

Kenapa aku yakin sangat kan? Ok ini jawapannya…

Nak citer pasal pengambilan produk Shaklee ini yer. Aku ini orang yang suka sangat mengkaji tau bila aku nak amik produk-produk kesihatan ini. Al-maklum nak telan masuk dalam perut Tue.Hihi…super cerewet tau…
Aku dapati produk ini ada kajian dari saintis tau bukan yang korok-koroknya kajian. Produk ini juga ada pelbagai ujian-ujian yang tahap expert tau yang membuat ujian terhadap kandungan bahan2 dalam setiap produknya.

Yang paling ketara, penggunaan oleh organisasi besar seperti NASA, penggunaan oleh atlit2 dunia dan golongan-golongan researcher. Sudah pasti hanya yang terbaik dan selamat sahaja mereka akan gunakan.

Selain itu, produknya dah bertahan selama 100 tahun di pasaran dunia tau. Sudah pasti ianya selamat baru produk ini boleh bertahan di pasaran. Kalo tak mesti lama dah tak dijual dah kan.

Bukti yang paling kukuh adalah living proof pengguna-penggunanya. Di Malaysia ini kita ada pengguna tegar yang dah guna produk Shaklee ini lebih 25 tahun dah. Kesihatan mereka pulak memang awesome dan walau dah berumur di usia emas pun mereka sihat dan gembira sahaja. Siap nampak muda lagi tau…😍

Ini mengukuhkan dan menyakin kan aku yang produk Shaklee adalah produk yang selamat, berkesan dan mesra alam😘

Note: Kita berusaha memberi yang terbaik buat diri dan keluarga…yang selebihnya serahkan pada Yang Esa…😘

selamat ker produk nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *