Rumah Idaman

Assalammualaikum semua…

Pepagi ini nak citer pasal rumah idaman. Wah rasa teruja sangat pulak bila citer pasal bab ini. Hihi…al-maklum semenjak jadi mak orang ini rumah adalah satu elemen penting untuk grow the family kan.

Mestilah yang diidamkan rumah yang selesa, luas, tenteram dan punya ciri-ciri yang kita sukalah kan. Ok aku ini suka rumah yang modern type. Simple, sweet and nice la katakan. Memang nak rumah yang landed sudah semestinya.

Ada laman besar kat luar rumah. Boleh ada garden untuk lepak-lepak kat luar. Ada kolam ikan yang boleh feed ikan-ikan itu. Terletak pulak di kawasan yang nyaman dan menenangkan.Wah bestnya dapat rasa cam berada kat kawasan itu pulak sekarang ini.

Ruangan rumah pulak yang paling penting dapur yang ala-ala English style. Wah..wah..wah bestnya korang. Cam dapur Jamie Oliver tue.Hihi..bila nak masak tue lain citer janji dapur lawa.

Ada bilik perpustakaan. Ada bilik solat. Ruangan hall yang super best dan perabot-perabot yang modern and simple.

Oklah itu serba sedikit tentang rumah idamanku.

Note :Best jugak impian yang boleh dibayangkan ini cam real dah ada kat umah tue. Doakan yer tercapai dapat rumah idaman ini.

rumah idaman
rumah idaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *