Planning Bisnes


Planning bisnes? Ahaks hari ini dah 2 Februari korang. Alhamdulillah bulan lepas meroket dan berjaya naik rank Senior Supervisor tau korang.

Naik rank penuh dengan bergaya sebab anak Shaklee ku super hebat naik Supervisor dalam masa 3 minggu okay.  Kita guide dan train Kak Aza namanya dan dia follow exactly apa yang kita guide dan dia berjaya naik rank dengan sangat cepat.

Korang tau yang paling best Kak Aza ini buat secara offline. Memang dia tak reti langsung online nie. Jadi approach yang kita guide memang untuk dia bina bisnes dia melalui cara offline jer tau.

Group kami ada model cara kerja yang mudah di follow dan difahami. Yang paling penting ada keinginan dan kemahuan yang tinggi untuk buat. Just follow jer pasti hasilnya akan dapat.

Jadi dengan achievement ini, Kak Aza yang percaya dengan model kami dan bersungguh-sungguh execute it, dia berjaya menjana income 4 angka dalam masa 3 minggu sahaja. Korang tau tak yang Kak Aza ini buat Shaklee secara part time jer sebab dia memang dah ada kerja hakiki dia. Lagi best dia jugak cikgu tusyen masa hujung minggu dia tau.

Tetapi dia tidak pernah bagi alasan. Dia allocatekan masanya untuk ber Shaklee jugak. Jeles kan korang Kak Aza dapat 2 income dah. Terpaksa terima bonus 4 angka tengah bulan ini. Boleh lah dapat duit geli-geli. Best ke best kan?

Jadinya plan untuk bulan ini, kami mencari leader  yang ingin menjana 4 angka income yang punya semangat, attitude yang positive dan bersungguh-sungguh ingin berjaya dalam bisnes. Kami train anda sampai anda berjaya dengan penuh kasih sayang dan cinta. Pastue pasti anda tersenyum lebar tau.Hihi…

Anda rasa anda ada kualiti di atas, jom contact Iza yer 013-333 1610. 😍

Planning Bisnes

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *