Piya Ubat Cinta


Assalammualaikum semua, Piya ubat cinta. Apa benda tue kan? Korang nak tahu inilah love potion yang Puan Guru Diyana buat dengan penuh kasih sayang.

2 minggu lepas aku dah kena penangan si Piya ini. Seyes super awesome. Masa tue aku hadiri class puan untuk Ehati Sisterhood Circle, puan bagi rasa untuk setiap peserta dalam class tue.

Rasanya sedap sangat aku rasa. Ada kelat-kelat ala-ala rasa dark chocolate. Ada rasa pedas-pedas sikit. Memang unik rasanya. Korang kena cuba baru tau keunikkan rasanya.Itu baru bab rasa belum bab kesannya pada diri.

Apa yang aku rasa lepas amik love potion Piya ini, aku rasa cam semuanya boleh buat. Rasa semua benda simple jer nie. Rasa fresh, rasa penuh kasih sayang. Aku rasa semua keliling aku adalah keberlimpahan yang meruah-ruah dari Illahi. Memang sangat penuh dengan energi cinta. Kesannya dua tiga hari terasa tau. Bertenaga dan buat semua benda dengan rasa cinta dan kasih sayang.

Love potion ini membantu tubuh merembeskan hormon oxytocin tau. Apa itu hormon oxytocin kan? Haaa…itulah hormon cinta & gembira. Hahaha…memang best seronok jer rasa gembira dan gelak-gelak.

The best partnya, masa aku minum love potion tue, orang-orang sekeliling aku pun dapat rasa kesannya. Semua happy jer, hubby aku siap boleh main keta mainan anak-anak aritue. Anak-anak pulak seronok tersenyum girang bila mama dan papa diorang gembira kan.

Hari ini dengan secara rasminya hubby pulak cuba Piya. Hihi, excited dia nak cuba minum pagi tadi. Hahaha…minum sampai berkerut-kerut muka tahan kelat dan pedas agaknya. Hahaha…anyway haaa, korang tau amik love potion ini dapat bantu hubungan suami isteri jugak. Rasa cam baru mula-mula kahwin dulu. Very warm and lots of love.

Oklah nanti kena tanya feedback dari hubby apa rasanya dia hari ini.Moga dia bertenaga pi outstation ini. Bagi taklimat dengan penuh kegembiraan.😍

Piya ubat cinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *