Perubahan pada hidupku?

Ada yang tanya apa yang Shaklee bagi perubahan pada hidupku? Hihi.. jawapannya banyak…terutama sekali bab2 kesihatan…

Korang tau aku nie dulu kerap benor sakitnya…hampir tiap bulan mesti kena demam ker…selesema ker…batuk ker…

Syukur Alhamdulillah sejak mengamalkan pengambilan vitamin Shaklee secara konsisten kesihatan makin baik…

Kalo dulu masalah sembelit pun teruk jugak Sampai kena amik physilium husk Tue wei…x sedap laks Tue…syukur pas amalkan amik Ostematrix sekarang nie mudah dah pi poo poo Tue…korang tau kalo ada masalah sembelit memang banyak penyakit lain boleh kena tau…Al-maklum toksik2 tak kuar…kulit pun x cantik…hihi…

Jadi kesimpulannya aku nie jatuh cinta dengan produk Shaklee sebab kesannya best sangat untuk diri aku. Sebab Tue aku terus jadi Pengedar Shaklee pulak bagi orang lain dapat kesihatan yang terbaik dengan Shaklee juga…

Sesungguhnya semua ini Allah jua yang izinkan aku mengenali Shaklee ini…Syukur Allah atas nikmatMu ini…

Note : Selain kelebihan kesihatan yang aku dapat, aku juga dapat Jana income tambahan untuk keluarga juga tau…😘 sesapa nak join moh kita.

perubahan-hidupku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *