Penyelamat semulajadi

Korang ada anak2 kecik mesti ramai yang menghadapi masalah ini kan?

Anak-anak kreatif mencoret awan larat di dinding, di sofa, di lantai dan di mana2 sahaja yang diorang leh lukis la kan.

Hihi…mujur ada penyelamat semulajadi ini. Sembur-sembur lap jer masalah conteng- conteng pun hilang. Yahoo! mama dia terus tersenyum balik xyah la nak menyental teruk-teruk.

Selain itu penyelamat semulajadi ini Basic H…ada 1001 kegunaan yang memudahkan kehidupanku tau.

👉 Mudahkan kerja mengemop rumah tanpa perlu dibilas.
👉 Mudahkan kerja mengelap tanpa perlu menyental teruk-teruk
👉 Mudahkan basuh baju baby tanpa perlu risau kan bahan Kimia yang membahayakan.
👉 Hilangkan gatal-gatal pada badan dengan mudah dan selamat.
👉 Hilangkan kesan minyak pada dapur dengan mudah.
👉 Pencuci semulajadi serbaguna yang selamat, berkesan dan mesra alam yang boleh digunakan oleh seisi keluarga.

Kesimpulannya inilah penyelamat semulajadi untuk kerja harianku di rumah😍

Note : korang tau punyalah highly demand basic H ini, dah berkali2 aku COD basic H ini masa malam-malam hari tau.Hihi…pastikan ada sebotol dekat rumah korang tau.😘

Penyelamat semulajadi
Penyelamat semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *