Partner Bisnes Shaklee Yang Terbaru

Partner bisnes Shaklee yang terbaru ini adalah customer lama aku. Dah setahun lebih dia beli produk Shaklee dengan aku.  Dia tak mahu join ahli lagi masa tue.

Masa memula dulu dia beli Advanced Joint Health tablet untuk arwah ayahnya masa tue. Dia jumpa aku kat blog. Kesian sangat dia cakap dia dah pusing-pusing merata tempat nak dapatkan produk Shaklee ini. Dia cakap selalu dia beli kat satu farmasi tue tapi dia kata dah tak jual dah kat situ.

Dia nie seorang anak yang sangat baik. Pastue dia cakap saya kumpul duit dulu yer puan nak belikan vivix untuk ayah katanya. Ayah dia sakit diabetes. Alhamdulillah syukur dia sempat jugak kumpul duit dan belikan vivix untuk ayahnya. Tapi Allah lebih lebih sayangkan ayahnya. Tahun lepas ayahnya meninggal.

Lama jugak dia tak beli produk Shaklee tapi aku tetap follow up tanya khabar semua tue. Tahun ini Alhamdulillah terbuka hati dia nak join keahlian dan nak buat bisnes pulak tue.

Allahuakbar,  best sangat rasanya.  Customerku sayang ini dah rasa #shakleeeffect sehingga nak sama-sama bantu orang lain pulak.

Jadinya sekarang ini. Encik Rais officially dah join keahlian dan jadi partnerku yang terbaru. Dia dah jadi Pengedar Shaklee Bangsar, Pantai Dalam dan Petaling Jaya. Sesiapa yang area sana nak dapatkan produk Shaklee yang terlajak berkesan ini boleh hubungi dia yer. Servis tiptop dari dia yer. 😊

Encik Rais :011- 2352 1885

Pengedar Shaklee Bangsar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *