Nak bebas kolestrol dan bebas lemak?

Alhamdulillah hari ini dah masuk hari kedua raya. Semalam jer dah makan macam2 tau. Rendang,lemang,ketupat,kuah kacang, nasi minyak dan pelbagai juadah lagi ler.

Kalau calculate kandungan kolestrol dan lemak yang ada memang takut nak makan tau korang. Hihi…Tapiiiii…Usah risau aku nak bagi tips best untuk korang semua. Boleh makan semua Tue tanpa bimbang kolestrol dan lemak2 yang ada.

Tipsnya korang amik Phytocol Shaklee before makan makanan2 nie tau.Sebab ianya bantu menghalang kolestrol dari masuk ke dalam badan secara berkesan dan selamat.😘 Jadinya korang xyah la risau lagi nak kira2 kolestrol dalam makanan Tue.Hihi…Tapi makan Tue biarlah berpada2 yer.Berserdehana dalam segalanya.

Seterusnya korang pastikan amik omegaguard lepas dah makan juadah2 yang super enak ini. Sebabnya omegaguard Shaklee nie membantu memecahkan lemak2 yang ada dalam tubuh. Jadinya xder ler takut kang berat badan naik pulak. Ianya juga bantu menguraikan kolestrol2 yang dah ada dalam tubuh kita. Jadi tubuh kita boleh bebas dari kolestrol dan lemak.

Best ke best korang? Hihi…menikmati juadah yang sedap2 dan enak2 ini tanpa rasa bersalah dan penuh kegembiraan.

Note : Anyway, makan pun biarlah beringat2 jangan ler makan serupa orang tak pernah jumpa makanan.Hihihi…Selamat menjamu selera

Bebas kolestrol dan lemak
Bebas kolestrol dan lemak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *