Muka Cantik Mulus

  1. Hari ini sorang adik ini muka cantik mulus dah you all. Bersih berseri-seri.

Kalau dulu muka penuh dengan jerawat nasi tue.Jerawat yang kecik-kecik penuh satu muka. Maknya cakap dah jenuh jumpa pakar itu ini. Dah beribu-ribu abis belanja nak bagi muka elok.Tapi sekejap jer pastue datang balik.

Sehinggalah maknya belikan set Shaklee untuk ligament kakinya yang koyak. Dalam set tue ada collagen Shaklee yang super best tue. You all tahu, patutnya nak treat ligament yang koyaknya.Sekali ter’treat’ mukanya sekali.Hahaha…serius maknya citer muka anak dia jerawat dah tak ada. Yang lagi best katanya muka anak daranya glow lain macam you all. Sampai kekawan sekolah tegur makan apa. Hihihik…

Note : lagi bestnya adik dia tengok muka kakaknya cantik dan glowing, adiknya simpan duit sekolah nak beli collagen Shaklee untuk dirinya.

Comey ayat dia gini “mak belikan abang benda yang mak belikan untuk kakak yang bagi muka kakak cantik tue”. Maknya ternganga. Anak laki-lakinya pulak concern bab-bab kesihatan kulit you all.Kalo budak sekolah pun tahu hargai kesihatan kulit takkan kita yang besor nie tidak kan?

#richeyzadotcom
#opochotsihatdanceria
#tqAllah
#shakleeeffect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *