Kisah COD barang Shaklee

Alhamdulillah syukur Allah beri peluang untuk berkhidmat dengan penuh kasih sayang sebarkan kisah cinta tentang kesihatan pada ramai orang. Terutamanya area KL dan Selangor ini.

Aku ini boleh dikatakan ratu COD produk Shaklee. Sepanjang buat bisnes ini most of the order adalah COD type transaction. Tapi ada juga yang pos ok.

Selagi aku mampu aku akan hantar produk yang diorder. Kebanyakkan yang order nak cepat dan mereka selalunya order hari ini nak hari ini juga. Macam itulah kesnya.

Paling jauh aku pernah COD setakat ini sampai Seremban tau. Redah highway all the way dengan anak-anak semua. Ada orang tanya camner aku COD barang tau dengan anak-anak kecil lagi.

Korang tau aku ini tak ada maid jadinya tiap kali COD barang aku bawak anak-anak sekali.Pernah COD barang dari pagi sampai malam tau. Bawaklah anak-anak ke hulu ke hilir. Dengan diorang ini makan minum dalam kereta jer. Kadang-kadang sampai menangis tengok anak-anak dalam keadaan gitu.

Tapi takper ini semua tugas Allah dah bagi bantu orang lain untuk sihat. Aku tahu bagaimana perasaan sakit yang perlukan bantuan orang lain. Jadinya lagi cepat customer dapat produk lagi cepat ikhtiar untuk dia sembuh cepat kan. Kita berikan yang terbaik yang lain Allah yang tentukan.

Ada satu kepuasan bila dapat COD barang pada customer ini. Muka seronok dan happy yang diorang pancarkan itu memberi aku rasa seronok dan semangat untuk teruskan tugas aku ini. Lagi best bila dapat feedback pulak dari diorang,dah makin sihat…dah makin kurus…dah makin tenaga…dah makin gembira itu semua membuatkan aku rasa sangat puas hati dan gembira sebab dapat bantu diorang.

Walau apa pun cabarannya, aku suka jumpa orang-orang baru dan membina ukhwah bersama-sama mereka. Inilah satu kelebihan COD ini kita jumpa live customer kita dan boleh consult mereka on the spot. Jadinya bonding bersama customer jadi lebih mesra dan mudah 🙂 Al-maklum manusia ini need human touch baru love mudah nak develop.

Anyway walau apa jenis bisnes transaction pun, semua buatlah dengan ikhlas pasti ada kelainannya. Customer boleh rasa yang kita ini betul-betul nak membantu dia atau sekadar nak menjual. Jujurlah dalam segala bentuk bicara insyaallah Allah bantu dalam segala perkara.

Note : Haa..nak jana income 4 atau 5 angka tak mustahil tau dengan Shaklee ini. Tapi kena berusaha sehabis baik. Kalo dok goyang kaki memang masuk angin keluar asap ler jawabnya. Tengah-tengah boyot ini pun aku redah jugak COD kalo keadaan kesihatan mengizinkan.

Anyway aku ini Pengedar Shaklee mesra alam untuk korang hubungi tau…hahaha…pasti korang gembira dan tersenyum jer sebab aku ini suka gelak…sakit pun hilang bila korang tengok aku gelak.Hahaha..🙂

Nak produk shaklee dengan cepat?
Nak consultation terbaik?
Nak jumpa Pengedar Shaklee mesra alam?
Nak jadi partner Shaklee aku?
Nak masuk team gembira aku?
Nak guide bisnes dari team yang best?

Haaa…apa lagi korang whatsapp jer lah number aku ini:

013-3331610

Usah risau aku tak makan orang tau..hihihi..🙂

cod barang shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *