Kisah beg orang perempuan

Ini memang kisah yang never ending story. Iyerlah kan orang perempuan nie sangat sinonim dengan begnya. Termasuklah diriku ini. Beg tangan berat cam bawak batu. Kadang-kadang aku sendiri tak tahu apa benda ler yang ada kat dalam beg aku ini.Hihihi…

Seperti biasa dalam beg orang perempuan ini cam beg doreamon tau macam-macam ada. Hahaha…sebab tue kalo dulu masa bujang beg tangan kecik jer. Bila dah beranak pinak ini beg tangan dah makin besar. Pampers segala macam benda ada dalam tue.

Dalam beg aku rupanya penuh resit-resit wei.Apa ler nak wat ngan resit-resit yang collect ini.Dalam celah-celah compartment tue rupanya ada terselit jugak magic prop korang.Hihihi..comey jer rupanya aku ini memang cita-cita nak jadi doreamon kot.Hahaha..

Ok ada laks terselit Cinch Tea dan nutriferon rupanya. Tapi memang selalu ada pun benda alah ini kecik jer senang nak bawak. Pastue ini kan suplemen magic yang sangat berguna dan berkesan untuk kesihatan.

Yang cinch tea tue korang, itu energy booster tahap wajib amik untuk kekal tenaga. Iyer korang, kalo agak-agak nak sempot buat kerja tue aku confirm bancuh jer cinch tea yang dalam beg tue pastue minum. Alhamdulillah bertenaga balik segala kesempotanku. Hihi..magic prop tue. Kalo mengantuk time memandu pun gitu. Minum cinch tea mata terus terbeliak tak jadi nak tido. Haaa…yang nak balik kampung raya tue elok ler ada stok cinch tea dalam beg korang.

Lagi satu magic prop dalam beg aku adalah nutriferon. Haaa…kenapa nutriferon ini ada magic?Korang tau kalo agak-agak badan tak sedap nak demam ker korang terus amik nutriferon insyaallah terus tak jadi demam. Ianya bantu tingkatkan imun badan tue.Jadi susah ler nak kena sakit. Bukan ler tak kena langsung kan tapi susah nak kena. Al-maklum cam aku yang tengah preggy ini nutriferon ini memang banyak membantu tau. Orang preggy kan imun bodynya rendah sket. 🙂

Ok aku bagi teaser jer gambo beg aku. Kang korek semua kuar mau macam-macam lagi korang jumpa. Hihihi…

Note : Dalam beg tangan korang ada apa yer? cer korang share magic prop yang membantu korang yang ada dalam tue..🙂 semoga perkongsian ini bermanfaat pada anda semua.

Kisah beg orang perempuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *