Kekal sihat di bulan Raya!

Bulan Raya ini banyak aktiviti travelling yang kita akan involve kan? Jadi selalu nya time2 begini senang nak kena selesema, batuk, demam dan penyakit berjangkit yang macam2 jenis kat luar sana.

Al-maklum kita jumpa ramai orang dari hari biasa kan. Nama pun hari raya.Hihi…takkan x jumpa orang kan…

Haaa ini nak bagi tips kekal sihat di bulan Raya:

👉 Pastikan amik vitamin C setiap hari yer bagi meningkatkan imun body kita senang nak lawan penyakit2 berjangkit selain itu pengambilan vitamin yang konsisten dapat bagi kulit wajah berseri2 tau especially raya2 nie😝

👉 Pastikan amik nutriferon jugak. Ini nak bagi askar2 dalam tubuh Tue kental menghalang dari penyakit berjangkit.

👉Pastikan anak2 kunyah chewable vitamin C bagi meningkatkan imun body mereka.Diorg lagi kena bina kekebalan imun badan sebabnya banyak nanti orang2 nak peluk cium raya2 nie😁

Oklah kesimpulannya jaga kesihatan juga yer walau sibuk nak berjaya. Senyum dengan penuh kesyukuran agar diberikan tahap kesihatan terbaik untuk semua.

Note : mode raya dah Sampai jejom pack baju balik kampung…lalala…nyanyi lagi raya…

Kekal Sihat Di bulan raya
Kekal Sihat Di bulan raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *