Kehidupan Saya Sekarang

Alhamdulillah syukur banyak-banyak dengan kehidupan saya sekarang ini.

Saya sedari hidup lebih tenang dan bahagia. Mode relax dan gembira lebih banyak dari stress dan risau sebelum ini.

Lifestyle pun berbeza dari dulu. Alhamdulilah sekarang boleh berjalan-jalan dengan keluarga tak kira masa dah sebab dah ada time freedom.Hahaha. Al-maklum bisnes sendiri. Tapi kena pandai arrange masa la kan.

Anyway banyak dah small step saya dah buat dan berjaya tempuhinya. Syukur Allah mudahkannya.

Saya mak anak 3 yang bahagia menjadi ibu dan homemaker for the family. Eh lupa pulak jadi isteri mithali buat hubby tercinta jugak la kan.

Note : untuk mak-mak kat luar sana cuba duduk dan berehat dan lihat perjalanan hidup anda, pasti anda tersenyum, dah banyak rupanya yang aku dah tempuhi.Hargai kejayaan ini yer. Supaya anda rasa diri anda adalah berharga walau anda tidak bekerja dan punya duit kepok-kepok dalam poket. Tapi bagi saya lagi tak kerja ini lagi banyak laks duit masyuk setiap hari.Hahaha…tapi itu duit bisnes.

Kehidupan Saya Sekarang

#richeyzadotcom
#opochotsihatdanceria
#tqAllah
#loveislife
#empireTAM
#shakleeconsultant
#pengedarshakleekl
#pengedarshakleebangsar
#pengedarshakleeampang
#pengedarshakleemalaysia
#makanak3
#motherhood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *