Keajaiban Hidupku

Keajaiban hidupku sungguh terharu bila mengenangkannya. Kehidupan yang cukup terancang dariNya yang Maha Memberi.

Aku kan baru lepas bersalin kan. Korang tau kan aku nie ratu COD kan.  Masa nak bersalin tue aku ada kerisauan macam mana ler nak handle bisnes ini bila dah dalam pantang kan.

Allahuakbar siang malam doa kat Allah tolong aturkan dan run kan bisnes aku ini.  Al-maklum bukan ada pekerja kan.

Cukup cantik aturan Allah suami yang tercinta sudi bersama-sama run the bisnes dan COD barang sana sini masa dalam pantang tue.Alhamdulillah hampir setiap hari ada sales dan yang order vivix pun ramai jugak.

Allhuakbar jika difikirkan logik akal,masa berpantang time lemah dan tak mampu nak buat macam-macam kan.  Tapi syukur semuanya diuruskan olehNya.

Rezeki anak-anak mencurah-curah tau.Malam masa nak bersalin berjaya closed 2 botol vivix dengan customer yang aku tak kenal langsung tau. Syukur Allah sangat sayangkan aku walau aku ini banyak sangat dosa. Terima kasih Allah kerana menjagaku dalam tidur mahupun lenaku.Alhamdulillah syukur atas segalanya.

Note : Allah sentiasa ada dan menjaga kita dalam apa jua keadaannya.

Keajaiban hidupku

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *