Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Allahuakbar bila citer tentang jatuh cinta nie mesti berbunga-bunga rasanya. Ini kisah aku jatuh cinta dengan Shaklee.

Aku asalnya tak berkenan pun dengan Shaklee ini. Ala-ala tak kenal maka tak cinta la kan. Hahaha…iyer sungguh ini. Dah lama dah dengar nama Shaklee ini Tapi tak amik port sangat.

Teringat masa Tue kerja kat Shell, aku pi solat kat surau nampak pamphlet produk Shaklee ini. Siap tepon pengedar Shaklee tue Tapi orang nya tak dapat reach. Jadi aku pun cakap, kemudianlah. Sampai ler bersalin Hariz baru amik Shaklee betul-betul.

Tapi masa nak amik Tue pun, aku ada doubt dalam hati, siap cakap apa benda alahnya Shaklee ini bagus sangat ker? Semua orang dok cakap pasal produk Shaklee ini. Hahaha…memang takmo amik sebenarnya. Tapiiiii… sebab dah sakit sangat dan bila Google memang nama Shaklee jer yang direkemen. Jadi aku pun Cuba jer lah.

Itu pun selepas di convince oleh encik hubby yang tersayang. Mujur lah ikut cakap… hahaha..kalo tak Sampai sekarang tak kenal Shaklee.

Oklah nanti kita wat entry seterusnya citer lebih mendalam kenapa aku pilih Shaklee. Untuk entry ini, aku jatuh cinta sebab produknya memang berkesan dan badan aku dah rasai kelainannya.

Note : memang boleh rasai kasih sayang yang sangat mendalam pada setiap produk Shaklee ini tau. Just believe in it.😍

photogrid_1479455722981

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *