Impian kewangan 20 tahun akan datang

Semua orang pasti ada impian kehidupan yang akan datang kan?Pastinya impian kewangan 20 tahun akan datang juga ada menjengah dalam plan kehidupan kan.

Impian aku supaya dah dapat financial freedom. Segala hutang piutang dah settle dan dapat pegi travel from one country to the others. Wah impian yang cukup best untuk dibayangkan. Tersenyum masa tulis entry ini…hihihi…

Masa Tue dah duduk di satu kawasan yang cukup tenang dan dikelilingi dengan nature all around. Serius best dapat sedut udara segar dengan pemandangan hijau menghiasi pandangan mata setiap hari. Sambil hirup kopi panas di beranda rumah menikmati laman rumah yang cukup cantik dan menenangkan.

Masa Tue dah boleh apa beli sahaja yang teringin nak beli.Takyah dah kena tengok harga banyak-banyak Kali.Hihi…tetiba teringat citer shopaholic. Pegi shopping dengan gembira😁Best ker best kan?

Yang paling best dapat jalan-jalan dengan Mr.b travel and enjoy ourselves together. Al-maklum anak-anak dah besar-besar masa nie kan.

Kena mula menabung dah nie…tabung sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan.😍 Teringat Abang Abu Mekanik duitnya kata-kata….joget orang kaya…Masuk…Simpan….Keluar…( Seksi tau kalo joget orang kaya nie) Hahaha…😍

Oklah panjang pulak impiannya.Hihi…

Note : paling best dapat berzakat dan bersedekah banyak-banyak.

photogrid_1480057427186

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *