I love travelling

Owh I love travelling. Hahah…suka berjalan tau korang. Memang itulah aku. I just love travelling. Kenapa kan? Mesti ada yang tertanya-tanyakan.

Korang tau bila kita travel banyak sangat keindahan ciptaan Illahi yang kita dapat lihat. Dengan permandangan yang indah, dengan peradaban manusia, dengan bangunan-bangunan unik di setiap destinasi dan pelbagai perbezaan cara hidup yang kita dapat lihat dan rasai.

Allahuakbar Alhamdulillah walau aku masih muda remaja. Hahaha…perasan gitu, aku dah banyak jugak pi travel sana sini. Iyerlah dulu kerja dengan company antarabangsa kan. Hihi…berjalan jer kerjanya.

Masih ingat lagi pi Estonia. Masyaallah jauhnya dekat sehari suntuk perjalanan tapi bila sampai sana bestnya dapat bilik super best dan dapat layanan yang sangat vvip dengan orang di sana. Sangat teruja sangat berjalan dan melawat ke sana ke mari.

Sekarang ini after resign,i’m looking forward for Shaklee punya travel pulak ini. Hahaha, boleh bawak keluarga pulak tue. Lagi super awesome. Dedulu bujang travel sesorang jer. Sekarang dah ada family seronok dapat travel bersama family dan anak-anak. Dapat jalan dalam negara pun dah rasa bahagia.

Note : sebab tuelah anak-anak semua kaki berjalan. Mama nya memang gitu…wakakak.

I love travelling

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *