Cara Saya Sembuh Dari Slipped Disc Dengan Shaklee

Cara Saya Sembuh Dari Slipped Disc Dengan Shaklee.Best sangat nak share post ini kat semua. Rasa teruja supaya korang dapat informasi yang Shaklee dapat bantu masalah slip disc yer.

Bila dikenangkan beberapa tahun yang lalu, aku tak dapat bayangkan keadaan aku hari ini. Jika diingat kembali rasanya mungkin aku masih terbaring agaknya dan terus makan ubat tahan sakit sahaja setiap hari. Dengan keadaan sakit begitu, aku selalu stress dan marah-marah al-maklum tak mampu nak uruskan diri pun dengan betul. Rasa menyusahkan orang jer.

Namun Alhamdulillah hari ini kesihatan makin baik. Sakit slip disc dah makin sembuh. Alhamdulillah kehidupan makin gembira dan ceria. Itulah sebab aku ada motto sihat & ceria bersamaku. Alhamdulillah dapat beranak-pinak dan dapat uruskan rumahtangga dan anak-anak dengan lebih sihat. Aku mengambil set sendi dengan vivix secara konsisten tau.  Sekali makan nak terus hilang memang payahlah dah nama pun sakitnya dah lama. Memang hasilnya terbukti.Banyak perubahan hidup dibandingkan dari dulu.

Kini dah mampu dukung anak, tak jalan macam robot dah,  badan dah boleh lebih flexible dan mampu uruskan diri dan keluarga.Syukur Alhamdulillah.

Begitulah orang kata “prevention is better than cure”. Jadi aku nasihat yang sihat tue better jaga kesihatan korang baik-baik yer. Makan makanan yang seimbang,  minum air yang cukup dan jangan lupa sertakan dengan makan supplement😄

Oklah nanti kita citer panjang lebar kat entry seterusnya yer.  Baby dah meragam dah nie.Hihi..

Note : korang yang ada slip disc tue jom pilih amik Shaklee dari buat operation korang. Operation kat spine tue major operation tau. Banyak risiko yang bakal dihadapi kelak.

Cara Saya Sembuh Daei Slipped Disc Dengan Shaklee

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *