Cara Saya Buat Bisnes Shaklee Secara Online Melalui Handphone

Hari ini nak share tentang ini,Cara Saya Buat Bisnes Shaklee Secara Online Melalui Handphone. Korang tau kan nama pun online Bisnes jadi memang perlukan gadget ler untuk run the bisnes kan.

Siang malam mengadap gadget kecik ini. Handphone ini kalo tinggal kat umah memang kena patah balik amik. Jantung bisnes aku ini. Haha…customer nak contact aku semua ikut phone kan.Ada yang WhatsApp…ada yang mesej, ada yang guna messenger dan ada jugak yang call. Semuanya through online la kan.

Anyway memang dah Sampai masa nak kena tukar handphone dah nie tau korang. Handphone sedia ada ini dah nazak. Kejap-kejap mati dan off sendiri. Aduih…banyak jasa handphone sekarang nie. Dah berpuluh-puluh ribu sales dah dia wat. Tapi memang dah sampai waktu semuanya akan berakhir kan.

Oklah aku ini prefer handphone yang wide screen. Al-maklum cerah sket mata memandang untuk update blog semua kan. Hihi…

Eh…kalo iPad mini ini kategori handphone ker erk? Tablet la kan…kalo dapat tangkap iPad mini satu pun best jugak ini. Hihi…bateri tahan lama, screen besar, rupa cantik, slim pulak Tue senang nak bawak ke hulu ke hilir kan.

Nama pun bisnes secara mobile jadi kena bawa selalu ler ke mana-mana pun kan. Best ker best korang?

Note : jom layan gambo ini…cun kan?

iPad mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *