Cara Menurunkan Kolestrol Dengan Selamat

 


Hari ini Iza nak share ini Cara Menurunkan Kolestrol Dengan Selamat.

Sekarang ini penyakit kolestrol ini dah makin berleluasa. Dah tak kira tua muda ramai yang sudah dan berisiko tinggi untuk kena penyakit ini.

Punca utama penyakit ini adalah pemakanan dan cara hidup kita ini. Iyalah banyak makanan penyumbang kepada penghasilan kolestrol dalam tubuh. Masalah ini menjadi lebih membimbangkan kerana dah ler makan makanan yang berkolestrol tinggi seperti seafood ,daging dan makanan yang berminyak serta berlemak. Cara hidup pulak pasif jer, asyik duduk menghadap laptop atau telefon and kurang aktiviti riadah dan bersukan.Jadinya badan tue tak keluarkan peluh langsung.

Oleh kerana itu, Iza nak share satu solusi yang dapat membantu anda semua yang ada masalah ini untuk kekal sihat dan mengatasi masalah kolestrol ini.

Di sini Iza cadangkan anda untuk ambil set kolestrol Shaklee yang sangat berkesan dan menyelamatkan anda semua dari menghadapi masalah jantung pulak ekoran masalah kolestrol yang tidak dikawal. Haaa, bahaya sangat tau masalah begini.

Set kolestrol ini adalah cara menurunkan kolestrol dengan selamat dan ianya berkesan dan tidak memberikan kesan yang memudaratkan pada tubuh anda. Set kolestrol yang dicadangkan adalah vivix, phytocol, omegaguard dan alfafa.

Ianya terbukti dapat menurunkan paras kolestrol dengan selamat dan memberi kesihatan yang makin baik pada penghidapnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *