Buku Terkini!

Alhamdulillah inilah buku terkini yang aku tengah dalam proses membaca. Banyak sangat kisah-kisah inspirasi yang membahagiakan dalam buku ini tau.

Bahagia itu adalah milik semua. Tidak perlu tunggu nanti, esok, bila dah sempurna, bila dah kaya dan bila dah ada segala kemewahan baru boleh bahagia.

Pilihlah bahagia sekarang. Now not later ok. Aku suka sangat pendekatan ustaz Ebit Lew ini membuat dakwah dengan gaya santai dan bercerita jer. Simple to understand. Al- maklum aku bukannya aliran agama banyak istilah yang tak tau kalo too complex pun kan.Hihi…

So, jom korang baca buku best ini tau. Isteriku Bidadari. Kalo kasi hadiah kat hubby tersayang korang pun elok sangat. oklah cau cincau.

Isteriku Bidadari
Isteriku Bidadari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *