Apa bestnya Energizing Soy Protein(ESP) ini?

Ada yang tanya apa yang bestnya dengan Energizing Soy Protein ini atau lebih dikenali dengan singkatan nama ESP.

Ok pertama sekalinya ESP ini adalah soya Non-GMO tau. Maknanya soya yang digunakan dalam pembuatan soya ini adalah 100% ditanam secara semulajadi dan tidak menggunakan kaedah genetically modified breed seed. Jadi ianya sangat selamat untuk diambil setiap hari tanpa kesan sampingan yang merbahayakan.

Ianya mengandungi mengandungi kandungan protein yang tinggi yang boleh membekalkan tenaga secara berterusan. Yang paling best iannya adalah sumber protein yang tidak berkolestrol seperti telur dan daging. Korang tau kan sumber protein ini sangat penting untuk pembentukkan sel-sel dalam tubuh badan kita. Jadinya dah amik protein yang bagus sel-sel yang tumbuh dalam tubuh pun adalah sel-sel yang sihat.

Jadinya rasa-rasa nak dapat kulit cantik, badan tenaga, muka berseri dan macam-macam seribu kelebihan lagi, memang wajib amik ESP ini dan rasai kelainannya pada tubuh kita.

Note : ESP ini best goncang-goncang dan minum terus telan.Nak kunyah pun tak yah. Tapi boleh berpuasa dengan bertenaga. Indeks glisemik nya yang rendah menyebabkan pembebasan tenaga pada tubuh adalah berterusan. Itu sebab badan bertenaga. hihihi…boleh jalan-jalan shopping raya masa siang-siang hari pun..hihi..

Energizing Soy Protein
Energizing Soy Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *