Ajari Hatiku Buku Super Best

Alhamdulillah hari ini aku nak share tentang Ajari hatiku buku super best. Iya ini adalah salah satu buku kegemaranku. Suka sangat baca buku ini.

Mesti ada yang tanya apa yang best sangat kan? Haaa, dalam buku ini ada banyak cerita motivasi dan kata-kata yang boleh membuka ruang minda kita untuk berfikir secara positif dan mengkases kekuatan hati kita untuk lebih menerima segala perkara yang berlaku dalam hidup kita.

Segala keputusan mahupun ketenangan hati kita sepatutnya di kawal selia oleh hati tapi kebanyakkan orang sekarang ini dikawal oleh fikiran kita. Sebab tue banyak tak tenang dan damai. Banyak sangat nak ikut logik akal kan.

Blue print dalam otak tue banyak yang tengok negatif dari positif. Orang cakap baik pun kita kata orang kata tak baik. Sudut pandangan kita sangat sempit dan segalanya kita tengok bermasalah. Padahal masalah yang terbesar adalah kita itu sendiri.

Dalam buku ajari hatiku ini, ada banyak kisah-kisah motivasi dan kisah teladan dengan penulisan yang ringkas dan mudah difahami. Puan Diyana Tahir menjelaskan sudut pandangan yang berbeza untuk kita teladani dan melihat segalanya sebagai hikmah dariNya. Best ke best kan? Memang pasti terkesan pada hati kita nanti.

Memang aku rekemen sangat korang dapatkan buku ini tau. Anyway jika ada yang berminat boleh hubungi aku. Sebab buku ini tak ada jual di kedai buku tau. Hanya di agent-agent yang terpilih dan belian online sahaja yang ada. Beruntung sangat kalau korang dapat baca buku ini.Insyaalllah hati yang tak tenang boleh jadi damai dan bersyukur.

Berminat dengan buku ini:

Hubungi : 013-3331610

Ajari hatiku agar damai & bahagia

One comment on “Ajari Hatiku Buku Super Best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *