7 Sebab Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Online Terbaik

Hari ini Iza nak cerita 7 Sebab Bisnes Shaklee Adalah Bisnes Online Terbaik. Pesan Puan Guru Bisnes Puan Ainon Mohd, Bisnes pertama modal yang dikeluarkan jangan buat yang lebih dari RM2k tau.

Korang tau bisnes Shaklee lah gitu yer. Modal mula-mula lebih kurang RM80 jer. Then dah boleh mulakan bisnes.

Kalo rajin bulan memula dah boleh dapat income 4 angka. Nak income 3 angka kacang benor. Sebabnya demand Shaklee tinggi sangat.

Korang tau bisnes Shaklee ini bisnes yang paling senang nak buat sebabnya :

1) Nama Shaklee dah well established.
2) Produk Shaklee dah ada di pasaran dunia selama 100 tahun.
3) Produknya punya kajian klinikal dan dibuat oleh saintis-saintis yang bertauliah.
4) Produknya berkesan dan sentiasa selamat. Ini ada landmark study yer. Bole refer kat sini : Landmark Study
5) Produk ini sentiasa ada demand tinggi. Orang tercari-cari produk Shaklee tau. Sebab kesihatan nie orang sentiasa jaga dan tak boleh nak diskaun.
6) Shaklee tak pernah failed untuk membayar kepada pengedarnya sejak bertahun-tahun lamanya.
7) Shaklee menawarkan peluang untuk membayar bonus sehingga tahap infinity.

Jadinya tugas kita cuma perlu marketkan diri sebagai Shaklee Independent Distributor yang dipercayai dan boleh memberikan servis dan consultation terbaik buat mereka di luar sana. Senang ker senang nie?

Note : nak bisnes kena ada semangat kental dan membina. Takyah nak main biola sangat ok😅¬†Buat online bisnes ini best sangat tau. Click-click siap😊

#richeyzadotcom
#opochotsihatdanceria
#empireTAM
#loveislife
#loveonair
#tqAllah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *