7 Kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group SuperStarShaklee

Hari ini nak citer 7 Kelebihan Beli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Dengan Saya Dari Group SuperStarShaklee. Antaranya seperti berikut:

1) Mempunyai pengalaman selama 20 tahun makan shaklee dan dapat kesan baik sepanjang tempoh 20 tahun itu. Alhamdulillah 20 tahun tue tempoh yang cukup matang dan lama untuk dapatkan kesan dari pengambilan vitamin Shaklee nie tau. Keadaan kesihatan Alhamdulillah dalam keadaan baik dan bertenaga.

2) Ada pengalaman sekeluarga makan Shaklee selama 20 tahun, dari baby sampai mak-mak bersalin, sakit kronik dan juga untuk penjagaan kesihatan secara umumnya. Jadinya segala produk range Shaklee kami dah guna pakai dan Alhamdulillah kami dapat kesan yang terbaik dengannya.

3) Ada access eksklusif dengan Nutritionist, boleh tanya direct tanpa perlu protokol yang memakan masa. Jadinya masalah anda dapat kami bantu dengan kadar yang lebih cepat dan menjimatkan masa.

4) Ada informasi yang tepat dan betul hasil latihan dengan nutritionist Shaklee, bukan informasi copy paste dari blog pengedar Shaklee lain. Haaa…ini point penting tau korang, penting untuk dapatkan informasi yang betul dan tepat ini supaya korang dapat konsultasi yang terbaik dan kena dengan masalah kesihatan yang korang hadapi tue. Tak ada ler main terjah semberono jer ok. Best ker best korang kan?

5) Boleh COD di kawasan Kuala Lumpur, Ampang, Wangsa Maju,Setiawangsa, Bangsar, Pantai Dalam, Selangor dan seangkatan dengannya.

6) Boleh poslaju ke seluruh Malaysia sabah dan sarawak, ada pengalaman poslaju ke luar negara juga. Haaa…usah risau yang jauh dari kami ini, perkhidmatan poslaju kan ada. Kami ini trusted seller tau. Korang order pasti barangnya korang dapat terus kat rumah mahupun kat ofis.

7) Team yang aktif dan fresh dengan informasi tentang produk Shaklee dan bisnes Shaklee juga, sangat sesuai untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk makan sendiri dan juga untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk buat Bisnes Shaklee Online atau Offline. Kami punya team yang super awesome. Banyak ilmu mahupun ilmu bisnes dan ilmu agama turut diterapkan dalam team kami ini. Iyerlah jadikan berniaga ini jalan tauhid kita semua padaNya. Belajar berbisnes dan jugak beramal soleh sekali kan. Alhamdulillah aku sayang sangat kat group aku ini.Korang join pasti korang jatuh cinta nanti.

Oklah cukuplah 7 point ini untuk korang semua yer. Ada banyak sebenarnya point-point yang lain juga. Tapi kita compress kan bagi yang penting-penting jer nie. Hihi..

Note : ada yang berminat nak join team SuperStarShaklee ini mari ler roger diriku ini : 013-3331610. Aku tolong registerkan. 🙂

pengedarshaklee

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *