5 Kelas Cara Buat Bisnes Online Dari Mentor Bisnes Saya

5 Kelas Cara Buat Bisnes Online Dari Mentor Bisnes Saya.Tajuk menarik kan? Ini sebahagian class nya:

1) Rahsia Ajaib Jutawan Shaklee :

Rahsia dan tips macam mana suri rumah yang biasa-biasa boleh jadi jutawan dari Bisnes Shaklee dengan hanya berkongsi tentang kebaikan Produk Shaklee secara online. Kelas ni Offline sahaja yer. Master Salwa kupas details yang sangat menarik. It all about attitude and consistency yer. Banyak rahsia yang Master kongsikan serius best.

2) Kelas Strategy Blog 7 Angka

Macam mana nak bina sebuah blog sehingga menjadi medium / channel sales masuk setiap hari umpama sungai yang sentiasa mengalirkan air dan umpama pokok yang lebat berbuah. Ada kelas online dan ada offline. Ini memang super duper best sebab Master Salwa memang sangat pakar tentang SEO dan segala macam teknikal tentang blog ini. She’s the expert dan kami ini bertuah sangat jadi anak buah beliau.

3) Kelas Teknik Close Sales Power

Macam mana nak close sale dengan berkesan guna teknik panggilan magic yang diadun dengan elemen lampu ajaib. Ada kelas online dan ada offline. Ini class crucial yer, close sale kan sangat penting. Kalau close sale baru sales bertambah kan.Semuanya ada Teknik-teknik yang terbukti berkesan tau.

4) Kelas Teknik FB 6 Angka.

Cara untuk bina kredibiliti diri sebagai peniaga online untuk menjalankan bisnes online dengan berkesan tanpa mengeluarkan modal untuk pemasaran / marketing.
Ada online dan offline. Ini class yang memberi keyakinan diri dan terus memberi inspirasi kepada yang lain juga.

5) Class Zero Cost Marketing

Cara nak buat bisnes tanpa perlu keluarkan modal untuk pengiklanan dan pemasaran. Yes inilah yang sangat membantu aku dengan bisnes aku sekarang ini. Korang tau kan marketing is all about money. Banyak duit yang perlu dikeluarkan untuk membuat marketing untuk satu-satu bisnes ini. Tapi kami bertuah diajar zero cost marketing dan tetap bantu kami dapat sales tau. Master Salwa kami pernah menjana jutaan ringgit sales dengan Teknik ini tau. Aku sendiri pun pernah menjana berbelas ribu sales dengan Teknik yang terbukti berkesan ini. Haaa…nak tau lanjut kenalah korang join group SuperStarShaklee kami ini. Jejom 😀

Oklah semuanya dah disediakan yang penting kena ler buatkan. Tolong doakan Semoga aku ini istiqamah mempraktikkan segala ilmu yang diberikan ini. Ilmu ini semua sangat mahal tau. Semuanya kami dapat dengan penuh kasih sayang dari Master kami ini.

Note : doakan aku jadi anak murid yang berjaya yer. Amin. The next multimillionaire.😊

Belajar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *