20 Tahun Ambil Shaklee Apa Jadi Pada Buah Pinggang?

20 Tahun Ambil Shaklee Apa Jadi Pada Buah Pinggang? Bila cerita tentang supplement, mesti ada yang tanya tak takut ke buah pinggang rosak ambil vitamin banyak macam ini? Persoalan yang berlegar-legar dalam minda orang kita kan.

Anyway apa sebenarnya yang terjadi setelah 20 tahun amik produk Shaklee ini kan? mengikut kajian dan juga mengikut testimoni dari pengguna Shaklee yang dah ambil lebih dari 20 tahun ini, buah pinggang mereka sihat walafiat tau. Tak percaya ker? memang ada jer otai-otai Shaklee yang dah ambil lebih dari 20 tahun dan mereka hidup sihat tau. Siap boleh berkebun, berkuda dan ada yang boleh sambung belajar sampai tahap PHD tau. Kalau buah pinggang diorang sakit, dah semestinya diorang tak mampu nak buah semua itu kan? Ini salah satu pengguna Shaklee lebih dari 20 tahun : Master Haji Roslan.

Selain testimoni, kita juga ada landmarkstudy yang sangat kukuh memberi kesimpulan yang sangat jelas bahawa pengguna Shaklee yang telah ambil lebih dari 20 tahun ini mempunyai tahap kesihatan yang sihat dan bebas dari pelbagai penyakit kronik. Korang boleh refer result tue kat link ini : Result Landmark Study

Faktor yang mendorong buah pinggang diorang sihat adalah kerana produk Shaklee memang diperbuat 100% dari bahan semulajadi dan ianya bukan seperti vitamin sintetik di luar sana yang boleh merosakkan buah pinggang anda. Kesemua vitamin yang anda makan diserap sepenuhnya dalam darah dan tubuh. Jika ada lebihan vitamin pula, ianya akan keluar melalui perkumuhan. Jadi tak ada sedikit pun akan masuk dan merosakkan buah pinggang kita tau.

Oklah jom kita ubah dan mulakan mengambil produk Shaklee sebagai pilihan diri dan keluarga yer. Berikan yang terbaik buat semua.

Note : Jom sayangi buah pinggang kita yer..

buah-pinggang

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *