Pengedar Shaklee Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya

Hari ini Iza nak inform tentang Pengedar Shaklee Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya.Alhamdulillah 3 tahun Iza ratu di kawasan elit ini.

Syukur setelah pindah di Ampang ini, partner Iza ini pulak take over kawasan ini. Alhamdulillah syukur demand untuk produk Shaklee ini memang sangat tinggi tau. Sales hari-hari masuk orang cari produk. Sediakan jer produknya untuk customer tau. Ada yang amik kat rumah terus.Itu yang best sangat bisnes Shaklee ini.

Hari itu Iza ada tulis entry partner baru Iza kan. Encik Rais sekarang dah bersedia untuk tawan kawasan ini pula. Kami di #superstarShaklee amat mementingkan keselesaan pelanggan. Kami menyediakan perkhidmatan delivery terus ke rumah anda juga.

Perkhidmatan consultation yang first class at your most comfort place. Best ke best korang kan? Produk dapat cepat, consultation dari pakar-pakar nutrisi yang bertauliah, servis delivery yang efficient dan cara makan yang berkesan untuk masalah yang anda hadapi.

Untuk yang berminat dapatkan produk Shaklee di area Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya boleh hubungi Encik Rais yer. Dia bakal berikan perkhidmatan terbaik untuk anda semua.😉

Note : Encik Rais sangat peramah orangnya.😋

Pengedar Shaklee Bangsar, Pantai Dalam & Petaling Jaya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *