Alisha At School

Alhamdulillah Alisha at school sepanjang minggu ini. She is so excited with school dah tau. Kalo dedulu sebut school jer she will refused tau.

Ini akibat trauma masa aku keje dulu ler nie. Masa aku kerja dulu, masa tue she was just 3 years dan aku hantar dia ke nursery. Hari-hari dia menangis bila nak pi nursery.

Sehinggalah satu hari dia cerita kakak kena rotan sebab tak siap keje. I was like eh keje apa laks nie kan?umur baru 3 tahun kot.Cikgu rotan kat tangan.Aku pun pelik tau.Hantar pi nursery pun gitu kan.Owh she was traumatized because of that.

Tapi Alhamdulillah setelah dipujuk akhirnya nak gi school balik. Minggu ini minggu pertama dia kat Nur Iman Kindergarten. Alhamdulillah she love it so much all the activities this week.Syukur.

Alisha at school

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *